Det hela började med att Jocke och Thomas satt ner en ljumen kväll och mitt i dialogerna som berörde livets att vara eller inte vara, ägget eller hönan & Co  så kom de på en ide.  Med det sagt och ett par alvedon senare nästa dag så började planen formas. Idéerna var och är fortfarande enkla.

-Att få ut namnen på alla tänkbara mikro-bryggerier runt om Sverige.
-Att ha bra kvalité på både T-shirt och framförallt på trycket.
-Sikta på att kunna skala verksamheten.

För Joakim så är detta inga som helst problem, då han har en lång erfarenhet av textilbranschen. Han trycker och levererar T-shirts både till företag och föreningar. En och annan möhippa har väl slunkit mellan då de kan producera trycken lokalt om så behövs för akuta ärenden.

Det som inte Joakim riktigt kan med är just detta här med internet, så det tar Thomas hand om. Thomas bor i regel andra sidan jorden, Närmare bestämt i Asien. Thomas har upptäckt att han inte är ett träd och kan befinna sig lite överallt.

För närvarande så konsulterar han på olika företag i blandad storlek, både börsnoterade samt enmans företag och hjälper dessa att få en ökad närvaro online med SEO optimering samt applicering av olika strategier.

Så detta har lett att de båda två gick in i detta med huvudet före. Vad har de mer för gemensamma nämnare? Öl? Jajamen, Joakim njuter för fullt när möjlighet och läge ges och Thomas han har druckit färdigt sen 2002 och titulerar sig som nykter alkoholist. Så nog finns öl intresset här.

Joakim Lenell
CEO / Founder

Choose to be optimistic it feels better.

Thomas Tjäder
Marketing Director

”Va så awesome du bara kan”

Rambo
Aktiv Inkasso

”Eeeeeeeeeeeeeeeeee”